SPFC1919 написа:
Хубаво си го написал това, ама мисля, че не само в ръководството ми и в цялата община и сбирщина и каквото се води като организация към отбора няма ЕДИН такъв човек който да излезе и да каже нещата с истинските им думи. Цял сезон ни хвърлят по върбите, говори се с недомлъвки, всеки приказва различни истории, стана по зле и от турски сериал !
beretta написа:
Всички са се насрали и притаили дъх. Шубето да загубиш позиции е голям стРАХ.
Както казах тоя път няма да има прошка. Отиваме и им чупим главите на скапаното ръководство !
Няма друг такъв народ като нашия-нито познавам някой от ръководството нито искам да ги познавам ама им се чудя на акъла направо.Такива хора не заслужават отбор те се хванали да се занимават да правят нещо-абе остави го тва да си умира от болестта-злоба, омраза,ненавист и да видим тогава какви ще ги плещите.Пак ли по селата ще почваме,а?Пак ли и докога-докато на вас не ви хареса някой и не ви дава ежедневно отчети ама лично на вас-така ли? И всичко трябва да става както вие решите щото сте ваше величество феновете,същите които издават хиляди пъти нечовешки маймунски звуци при вида на цветнокожи или псуват с такива изрази,при които най-долните каруцари и овчари се изчервяват? Най-големите измамници и мошеници да са тия от ръководството такова отношение е позорно и жалко-ще им счупим главите и като ги счупите вие ли ще издържате отбора-не съм казал,че те го издържат? Или пак ще ми пеете песни за селски групи и почване на чисто-НЕ,БЛАГОДАРЯ!!! На който не му харесва как се управлява клуба отива вади парите и го купува и си го управлява както иска,и ако на някой не му харесва как играят футболистите не е задължен да идва на срещите.