Нека всеки да си каже мнението!Ето и няколко мнения копирани от друга тема
Относно представителя на феновете в УС разбирам, че въпроса е предрешен не без помощта на мъчаливото съгласие на основната част от по-старите фенове
Желая Ви много лични успехи Г-н Свилен в дейността на УС за общото благо на ОФК Спартак Плевен
П.с. Някой да не остане с впечетление, че имам амбиции за постове - категорично нямам, само изказвам възмущението си...
Аз такъв човек не виждам! С цялото ми уважение към всички които познавам покрай мачовете и на футболния и на баскетболния (все пак на 95% са все едни и същи муцуни т. нар. постоянно присъствие) СПАРТАК от 1981г. до сега. Но не казвам все пак, че няма абсолютно такъв извън обкръжението което познавам. Проблема ни е, че направихме много голяма пропаст и поставихме голяма демаркационна линия между агитка и масовия зрител. А там при масовия зрител има не по-малко компетентни и обичащи отбора фенове от тези които са в агитката.
Разбрах, че новият Управителен съвет на ОФК "СПАРТАК" ще се състои от 5 човека като 1 място до момента е предвидено за представител от феновете, а 3 са за представители на Община Плевен.
Пак ще си изкажа мнението, че мястото за представител на феновете към момента е нелогично като се има предвид липсата на добра организация сред нас - да не казвам никаква. Несериозно е да се мисли, че към момента една непостоянна група от 30 човека има право да излъчват такава личност. Така наречената фенска организация на Спартак се състои от отделни групички от по десетина човека (смешно е да казвам фракции), които не комуникират помежду си - не защото не искат, а защото имат различни разбирания за нещата.
Ако все пак по някакъв начин някой вземе решение в УС да има човек на привържениците, то със сигурност този човек трябва да влезе в управата с ясни позиции по отделни проблеми и да ги защитава. Иначе присъствието му ще е излишно
След като няма други кандидати нормално е да сложат Свилен.Никой не се появи и не предложи даден човек или себе си

За мен това е пълна формалност и от нас няма да зависи нищо в този УС.Друг интересен факт-Кои фенове ще представлява дадения фен при положение,че нямаме официален фен клуб,организация или каквото и да е?Предлагам да изразяваме нашата позиция с деиствия на стадиона и чрез сайта
То е ясно, че представител трябва да има, ИЗЛИШЕН ВЪПРОС. Ако на някой му е приятно на нашия стадион да сме гости, на мен лично ми писна вече. И под ПРЕДСТАВИТЕЛ визирам човек който да има ясно изразена позиция и мислене по нещата свързани както с клуба, така и с органицията покрай агитката. Нищо против към СВИЛЕН да се изявява като "връзката" между феновете и клуба, но той не е за тази работа. Ако не се излъчи сериозен човек за УС на Спартак, по-добре да се закриват всички фракции и да почваме да ядем семки.